Teamet

Vi startet MAGGY i 2013 med utgangspunkt i en lidenskap for design, materialer og mote. Vår største inspirasjonskilde har hele veien vært den nordiske naturen, samtidig som vi henter ideer fra ulike håndverk, mennesker vi møter, kunst og reiser. Vårt design vil alltid ha en egen signatur, men kolleksjonene har først og fremst et klassisk uttrykk. Meningen er at du skal kunne ha et plagg fra MAGGY i mange år, uten at det går av moten.

Marianne har interiørteft til fingerspissene. Lang erfaring og en utmerket motesans, gjør henne uvurderlig når det kommer til å se alt fra det store bildet til de små detaljene. Ved siden av MAGGY har hun kjøkken- og interiørbutikken Annen Etage, samt interiørmerket LAMA.

Gyri er like tøff på ski som hun er til å utfordre resten av teamet til å se nye muligheter. Lang fartstid som designer og produktsjef i sportsbransjen, har gitt henne en utmerket kompetanse for den daglige oppfølgingen av produsentene. På fritiden driver hun intet mindre enn et gjestehus på Vestlandet.

Martine er en tidligere alpinist som vet å jobbe hardt for å nå sine mål. I dag driver hun fire interiørbutikker (Annen Etage), ved siden av å fungere som markedssjef i MAGGY. Hun har daglig kontakt med sluttforbruker og er ekstremt god på å se potensiale hos våre forhandlere.

Karolina står for den daglige driften av butikken vår i Hemsedal og har selv bodd i fjellbygda siden 2002. Karolina er dyktig og sprudlende. Hun hjelper deg med både klesstyling og interiørstyling i Maggy butikken.

Christine er vår glade og sprudlende selger. Hun har lang fartstid innen salg. Christine bobler av energi. Ta kontakt med henne på tlf 45280262. Hun kommer gjerne innom for en prat om Maggy. 

Lagergutta hadde vi ikke klart oss uten. De styrer med alt som kommer inn fra produsenter, pakker og sender det ut til våre kunder.